Weichinger & Weichinger Kft. Tel./Fax: 36 (1) 350-86-70 Mobil: (36) 20-939-39-20 E-mail: weswkft@hu.inter.net
English Zászló / Flag
Minimális rendelési mennyiség 1 raklap!

Cégünkről

A cég vezetése már a nyolcvanas évek közepe óta foglalkozik vegyszeres üvegek hazai forgalmazásával. A gyógyszer kereskedelem privatizációjával egyidejűleg megindult a gyógyszeres üvegek országos értékesítése is.
2001 óta fővárosi raktárunkon keresztül biztosítjuk a közvetlen felhasználói kiszolgálást is.
Cégünk kizárólagos képviselője Magyarországon kívül négy kelet-európai országban az

ARDAGH GLASS GmbH.
Werk Bad Münder

német cégnek, mely Európa egyik legnagyobb gyártója a vegyi, gyógyszeres, sörös, alkoholos italos, üdítős és más csomagoló üveg termékeknek. Beszállító partnerünk továbbá a

Gerresheimer Moulded Glass GmbH

német, valamint a

Stölzle-Oberglas GmbH

osztrák cég. Az elmúlt években az üzleti forgalmunk alapján az egyik meghatározó forgalmazói lettünk a hazai érintett iparágaknak. Vevőink között megtalálhatók egyaránt a nagy felhasználók, valamint a legkisebb vállalkozók is. Állandó raktárkészletünkből azonnali kiszolgálással megvásárolható a gyógyszeres és vegyszeres folyadéküvegek teljes méret választéka.

2002 óta az alaptípusok mellett kínálatunkat kibővítettük speciális záró elemekkel úgymint: pipettás, ecsetes, biztonsági gyermekzáras stb. kupakokkal és mérő poharakkal, kanalakkal. Ezek biztos beszerzését segítendő partneri kapcsolatot építettünk ki a

SENSOPLAST PACKMITTELTECHNIK GmbH.

német, valamint az

ABA Sp. Z o.o.

lengyel céggel, amelyek a szakmában igen jó elismerést vívtak ki termékeikkel. Az alapkínálaton kívül készek vagyunk kiterjedt európai szakmai kapcsolatunk felhasználásával egyedi igényeket is kielégíteni a különböző formák, színek, és felhasználói sajátosságok szerint.

Weichinger László
ügyvezető

A LAP TETEJÉRE